Дома


 
 

Математика - уџбеник за IV разред


Зголеми

Автор: Илија Јанев
Превод: Тихомир Јанчовски
ISBN: 9989-647-61-5

160 страни, 200mm x 270mm, мека подврска

Цена: 350 ден.


Учебник по математика за четврто одделение на српски јазик.

Наслови поврзани со овој

 
   
 

Книги | Учебници | CD-ROM изданија | За Табернакул | Контакти

(c) Табернакул - сите права поддржани