Дома


 
 

Сакам да бидам кошаркар


Зголеми

Автор: Весна и Ненад Вујадиновиќ
ISBN: 9989-647-11-9

56 страни, 200mm x 290mm, тврда подврска

Цена: 197 ден.


Книгава е замислена како практичен кошаркарски прирачник за најмладите читатели. Целта е, најмладите читатели низ игра и забава, да ја совладаат кошаркарската азбука.

 
   
 

Книги | Учебници | CD-ROM изданија | За Табернакул | Контакти

(c) Табернакул - сите права поддржани