Дома - Табернакул


 

Книжарница Табернакул

Книжарницата располага со околу 14.000 книги од сите области:

Изданија на Табернакул
Голем избор на антикварни книги
Во нашата книжарница можете да донесете и ваши книги за комисиона продажба.
Голем избор на книги од областа на уметноста, архитектурата, фотографијата, дизајнот од германскиот издавач Taschen
 
Начин на купување на книги
Купувањето книги од книжарницата засега е можно само по системот на откуп:
 
1. За кој било наслов  треба да се обратите телефонски во самата книжарница (тел. 02/133058). Таму ќе може да го нарачате доколку го има во моментот.
2. Ви ја испраќаме книгата по пошта, заедно со уплатница. На цената на книгата се додаваат 50 денари за поштенски трошоци.
3. Ги уплаќате парите и ја подигате книгата.
Работно време:
понеделник – петок: 9:00 – 22:00
сабота: 10:00 – 20:00

Одмори се од сурфање...
Прочитај книга


 
   
 

Книги | Учебници | CD-ROM изданија | За Табернакул | Контакти

(c) Табернакул - сите права поддржани